Medlemskontingent 2020

 

Medlem:

Alle som ønsker å være medlemmer i ROMA må melde seg inn i klubben via portalen Min Idrett. Medlemskontingenten er på kr. 300 per år og gir tilgang til ROMA sin facebook gruppe, nyhetsbrev på epost, invitasjoner til sosiale arrangementer samt rett til å stemme ved årsmøtet. Du kan finne flere detaljer om innmeldings-prosessen herVær oppmerksom på at klubbens offisielle navn er Master Team Svømmeklubb.

 

 

Treningsavgift:

Alle som ønsker å delta på ROMA sine treninger må i tillegg betale en treningsavgift på kr 1.200 per år som også kan registreres via Min Idrett. Klubben vil da subsidiere deltakelse på sosiale arrangementer, stevner og mesterskap (avgjøres fra gang til gang).

 

 

Startlisens: 

Alle som ønsker å delta på et eller flere svømmestevner i 2020 må i tillegg ha en gyldig StartlisensDette kan kan registreres via  Min Idrett under fanen "Lisens" og koster kr. 750 per år. Betal med KID som oppgis. 

 

 

Info:
Betalingsinformasjon/Faktura vedrørende Medlemskontingent og Treningsavgift vil bli tilsendt til hvert enkelt medlem på e-post. Det er derfor viktig at kontaktinfo holdes oppdatert iht. det som er registrert inn i "Min Idrett". Medlemskontingenten på kr. 300 gjelder alle medlemmer, enten man er aktive eller passiv/støtte.
 
Vennligst ikke betal direkte inn på ROMA konto før e-post om Faktura for Medlemskontingent og Treningsavgift er mottatt. Dette blir tilsendt hver for seg gjennom KlubbAdmin.

 

 

 

 

Kontakt

ROMA
c/o Møllerop
Ragbakken 48b
4042 Hafrsfjord

Styreleder Ingrid Møllerop
Mobil: 469 42 233

© 2021 Alle rettigheter reservert.

Drevet av Webnode