Registrering i Min Idrett

29.01.2020 15:50

Norges Idrettsforbund krever at alle klubber innen utgangen av 2019 skal ha et elektronisk medlemsregister, dette gjelder også oss i ROMA.

For å få dette til så må hver enkelt av dere registrere en bruker i Min Idrett. Alle som en eller annen gang har betalt lisens, ligger allerede i systemet, men for at vi skal kunne ha oppdatert kontaktinformasjon så må dere opprette en bruker i Min Idrett.

Dere som allerede har bruker, fint om dere sjekker at korrekt kontantaktinformasjon er oppført under Min Profil, og hvis ikke, endre denne. For nye brukere så vil selve adresse informasjon ivaretas, da opplysninger hentes fra folkeregisteret, dog må en huske på å endre e-post adresse og/eller mobilnummer dersom dette endres på et senere tidspunkt.

Vær oppmerksom på at det offisielle klubbnavnet til ROMA er Master Team Svømmeklubb.

Dersom behov for veiledning, se vedlagt PDF (Min Idrett - Registrering). Denne inneholder hyperlinker, dvs. dere kommer inn til korrekt side/ønsket informasjon ved å trykke på blå tekst i dokument.

Fint om alle kan sørge for ha en bruker i Min Idrett innen 31. desember.

Videre så vil hver enkelt av dere som skal konkurrere til neste år, selv være ansvarlig for å betale inn lisens for 2020. Det er Norges Svømmeforbund som sender ut dette ved utgangen av årsskifte. Betalingsinfo osv. vil dere da finne under fanen for Lisens i Min Idrett.

Vær oppmerksom på at Lisensen ikke er betalt før det står Status: Betalt. Det er altså ikke tilstrekkelig at det står Status: Registrert, se vedlagt PDF (Min Idrett - Lisens) for illustrasjon. Dere betaler inn til kontonummer med KID som står oppgitt når dere laster ned Lisenskort. NSF har ikke sendt ut ny lisens riktig enda, men vil snart være tilgjengelig.

Vennlig hilsen,

Styret

 

Tilbake

Kontakt

ROMA
c/o Møllerop
Ragbakken 48b
4042 Hafrsfjord

Styreleder Helen H Strømberg
Mobil:91852034
Nestleder: Trine Aa Sekkesæter
Mob: 47510048

© 2021 Alle rettigheter reservert.

Drevet av Webnode